tel./fax: +381-21-870-770...
Dunavska bb
21300 Beocin, Srbija
rolospas@eunet.yu

Rolo Vrata i Resetke

Rolo vrata i resetke su namenjene za zastitiu poslovnih objekata svih vrsta, a narocito za zastitu izloga i prodajnih i usluznih objekata, radionica i garaza.

Mehanizam za spustanje i dizanje je preko sistema daljinskih komandi sa ili bez automatskog zakljucavanja. U slucaju nestanka elektricne struje postoji lak prelaz na rucno koriscenje.

 

Harmonika Vrata

Harmonika vrata su viseca, lagano pomicna i dekorativna pregrada - prikladna za stambene, kancelarijske, ugostiteljse, zdravstvene i druge objekte. Imaju prednost nad klasicnim i slicnim novim proizvodima. Mogu se izradjivati kao dvokrilna (simetricna ili asimetricna) i jednorilna. Zbog prakticnosti i nizih cena i jednostavnijeg nacina montaze. Izradjuju se po zelji kupca s tim da je maksimalna visina do 3,5 m, a sirina je neogranicena. Harmonika vrata izradjujemo od PVC materijala i skaja. Vrata od skaja su konstruisana od aluminijuma, celika i sinteticke koze, zato su trajna i elasticna. Vrata od PVC materijala su plasticne konstrukcije u vise dezena i boja.

Komarnici i Suncobrani

Komarnici su mreze za zastitu od insekata. Izradjuju se od kvalitetnih materijala tako da su otporne na vetar i sve vremenske uslove. Mogu se montirati na sve vrste prozora i balkon vrata sa ili bez roletni u svim velicinama. Pogodni su i za krovne prozore. Ivice materijala su zasticenje posebnim cetkicama koje onemogcavaju ostecenja mreze, pri cemu se ona namotava na oprugu. Za montazu ovih mreza, ni postojece roletne ili zavese ne predstavljaju nikakav problem. Skoro su neprimetni, bilo da su montirani na drvenim, plasticnim ili aluminijumskim prozorima.

Suncobrani se izradjuju od lakih aluminijumskih profila razlicitih dimenzija i oblika.

PVC Podne Podloge

Podne ploce se izradjuju od PVC-a, dimenzija 33x33cm u vise razlicitih boja. Zahvaljujuci svojim tehnickim karakteristikama pogodne su za postavljanje u objektima razlicitih namenja: prodavnicama, halama, radionicama, garazama, terasama itd. Otporne su na sve vrste ulja, benzina, mehanickih udara, temperaturnih promena itd.

Pocetna stranica..     Vrh stranice.. 

Copyright, 2002-2003. RoloSpas.co.yu

Site by AG Designs